Laser Processing

In cadrul videoclipului de prezentare al companiei Lasser Processing s-au folosit urmatoarele echipamente: drona profesionala, Panasonic GH5, Mark IV, SteadyCam.
Scopul videoclipului de prezentare: surprinderea locatiei usor accesibile, cu iesire directa la Centura Bucuresti, parcarea incapatoare pentru multiple camioane, dar si intreg procesul de procesare a oțelului, inoxului și a aluminiului prin tăiere (debitare) laser, îndoire sau sudură.

Despre Lasser Processing:

“Laser Processing este compania care se ocupă de procesarea oțelului, inoxului și aluminiului prin tăiere (debitare) laser, îndoire sau sudură. Ca urmare a încrederii oferite de partenerii noștri în ultimii ani de activitate, am investit în dezvoltarea echipamente și tehnologii care să ne permită să livrăm către clienții noștri calitate maximă, în condiții optime de preț și timp.

Laser Processing este confortabil instalată într-o clădire nouă compusă din 500 mp de birouri și 1500 mp de atelier în imediata apropiere a principalelor căi de comunicare a Bucureștiului, în zona de Nord-Vest, la numai 200 m de șoseaua de centura nord, la 13 km de DN1 și la doar 7 km de autostrada A1.

O uzină modernă și eficient organizată ne permite să venim în întâmpinarea clientului cu procese diversificate de transformare a oțelului, inoxului și aluminiului: debitarea cu laser, indoirea, sudura și soluții moderne de CAD. Adaptabilitatea și interactivitatea echipei, combinate cu experiența și mijloacele de producție de top, sunt la dispoziția clientului pentru a-l îndruma și a transforma necesitatea sa într-o soluție concretă și optimă.”

Contact:
Studio  HIKO
Telefon: 0749313563
E-mail: studio.hiko@gmail.com

About Project

Laser Processing
Videoclip de prezentare al companiei Laser Processing
Aceasta companie se ocupă de procesarea oțelului, inoxului și aluminiului prin tăiere (debitare) laser, îndoire sau sudură.

Project Details
  • Categories:Corporate, Reclame Web/TV
  • Skills:Canon EOS 5d MK4, Drona Inspire, DSLR, Panasonic GH5, Steady-Cam
  • Client:http://laserprocessing.ro/ro/